Sådan slipper du ustraffet for

bedrageri og svindel


Her følger historien om en kvinde (lad os kalde hende C) som meget udspekuleret snød og bedrog sin ekskæreste og "systemet".

Historien underbygger, at det kan betale sig at være kriminel i Danmark. Faktisk er vores retssystem ikke bedre end at vi hylder svindlere og bedragere sålænge de kan snyde systemet og ikke bliver afsløret. Tænk bare på Klaus Riskær som de unge mennesker beundrede i hans storhedstid, på trods af, at vi alle vidste, at han ikke havde rent mel i posen.

Nå, men tilbage til vores hovedperson C.

For at kunne stjæle en formue fra andre; skal du være opmærksom på, at du selvfølgelig efterlader dig nogle ofre. Pengene kommer ikke ud af den blå luft. Den bliver taget fra nogen som har tjent pengene på ærlig vis. Derfor skal du have det godt med dig selv og ikke have nogen samvittighed ifht dem du bedrager.

Den hurtigste måde at bedrage sig til penge på er, at blive skrevet på et fælles skøde, hvor du selvfølgelig ikke selv betaler nogle udgifter. I samme sekund du står på skødet med en anden person; så ejer du halvdelen af friværdien i huset. Selvfølgelig skal du overbevise din samlever om, at du ALDRIG vil komme efter pengene i friværdien. Du kan love alt. Det kan jo ikke bevises, at du har lavet en mundtlig aftale.

Efterfølgende skal du sørge for at din samlever betaler og arbejder mest muligt på at lave boligforbedringer på huset. Alt hvad der kan medføre en højere salgspris på huset, vil medføre en øget gevinst til dig.

HVIS du selv betaler for nogle ting, så sørg for at det er personlige ting som du kan tage med dig, når du skrider.

Dvs den dag du går fra din samleverske; så tager du alt hvad der er dit med dig. Efterfølgende så er det bare at ansætte en advokat. Og så kan du med loven i din hånd benægte alle mundtlige aftaler, og bare kræve din andel af huset.

Sandsynligvis kan din samleverske ikke "købe dig ud", da du selvfølgelig først er skredet efter at alle pengene er brugt. Så din samleverske bliver nødt til at strakssælge huset. Husk at du ikke behøver hjælpe med noget som helst ifht at få huset solgt. Du kan bare slappe af, og arbejde dig frem mod det næste offer du skal bedrage. Imellemtiden vil din samleverske ofre yderligere penge og arbejde på at gøre huset salgsklart.

Du sidder bare og venter på at pengene skal trille ind :-)

Sørg blot for, at alt hvad du ejer er vurderet til mindre en 10.000. Så kan du hæve kontanthjælp/dagpenge samtidigt. Oftest har kommunen ikke mulighed for at undersøge præcist hvad din bil er værd, eller om du har andre værdigenstande udlånt.

Den dag huset bliver solgt; så får din samleverske selvfølgelig halvdelen af friværdien udbetalt, ligesom dig. Men husk at din samleverske på det tidspunkt har været nødt til at låne penge til boligforbedringer og dyre advokatregninger. Så din samleverske kommer sandsynligvis ud med et lille minus uanset hvad, og du har scoret hele gevinsten. Det eneste det krævede var lidt svindel og bedrag. Og så have evnen til at sove godt om natten selv om du ødelagde en anden families liv, og efterlod deres økonomi i ruiner.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Strygebrættet


Designed by Free CSS Templates